gading koi
about us

/ About Us

It was started by passion of keeping the Nishikigoi 4 years ago. Glenardo Yopie (the owner of Gading Koi) have vision to become a key player in Koi industry in Indonesia. With dedication and sprit, Gading Koi has grew to be top 10 Koi Dealer in Indonesia Currently, we have facilities in Kelapa Gading area.

Our koi mostly supplied from famous Japanese Koi Farm such as Sakai, Dainchi, Omosako, Beppu and a few other well known breeders in Japan. Our outstanding Nishikigoi’s Quality have been proven by numerous awards Gading Koi has won at koi shows in Indonesia.

Gading Koi also professional pond builder. We provide design and construct Koi Pond in our high standard. As professional pond builder, we understand the best environment to make your koi comfortable to live. Gading Koi pond builder can customize your koi pond, we always know how to satisfy customer need.

Other than that, we provide high quality koi food and pond equipment. Another service we may assist you with Point to Point Koi Pond Maintenance in greater Jakarta. Our experience staffs take care your water parameter, koi healthiness and quality. By that our customer may enjoying and admiring the beauty of koi.

Gading Koi has been and always be house of Nishikigoi for our koi needs.

Testimonial

Andi Suhanda

Gading Koi the Best Pond Builder and the Best spot to look for best quality koi with reasonable prices Kind Regards, Andi Suhanda.


Adi Chindra

Tahun 2011, Saya mengenal Gading Koi. Saya yang awam tentang koi, diberikan ketenangan serta kenikmatan memelihara ikan koi. Gading Koi, sigap dan selalu memonitor kondisi kolam koiku.


Hendry Suntoso – Simpruk - Jakarta

Sebagai koi dealer, RGK membawa saya ketingkatan yang lebih tinggi dalam hal menikmati koi. RGK membimbing saya untuk mengetahui kualitas dan potensi ikan koi sebenarnya. Dengan RGK, saya bisa memaksimalkan hobby koi saya. Terima kasih dan salam sukses selalu.


Andrei Dimiharja – Kemandoran, Jakarta

Gading kois is the best place to build or reconstruct your pond with many experiences that he has and a good place to buy high quality nishikigoi with reasonable price. Feel free to contact glen for further info. cheers!


Jusri Kohar - Malang

Sejak mengenai Gading Koi hampir 5 tahun yg lalu sampai sekarang tetap merupakan dealer koi terfavorit saya. Semoga semakin sukses Gading Koi.


Frozbitez – Hanjaya – Green Garden

kalo g sih bilang service nice banget...beli 1 pump doang dilayanin, dianterin free pula padahal dari gading ke green garden mayan jauh padahal, secara yg deket aja minta delivery suse bener kalo mau pun di charge 50rb padahal jarak under 5km. T.T
dikasi disc yg bagus pula.. :)


Harry Nugroho - Gen Koi Farm

Gading Koi have the commitment, passion and experience are an asset in the future progress - Good Luck


Davis Perkasa – Puri Indah, Jakarta

Dalam waktu yg relatif singkat Gading Koi, memberikan saya banyak pelajaran, nasehat, bantuan dan pengalaman berharga dalam dunia koi baik itu dalam memilih ikan berkualitas, kolam, maupun dalam memelihara koi. Glen Gading Koi benar benar membuat saya merasa memelihara koi itu sangat menyenangkan tanpa rasa khawatir akan kematian ikan dan tanpa perlu repot maintenance kolam. sukses terus dan pantang mundur untuk Glen dalam mewujudkan semua penghobi koi bisa Melek Harga Melek Kualitas.


Suwardi Gunawan – Taman Pemata Buana, Jakarta

Tahun 2011 saya mulai hobby "koi". Koi pertama saya beli dari Gading Koi, tahun 2012 renovasi kolam juga saya serahkan kepada Gading Koi. Hingga tahun 2014 ini, maintenance kolam dan membeli koi masih melalui Gading Koi. Saya rasa ini sudah merupakan bukti yang cukup bahwa Gading Koi dapat dipercaya dan diandalkan.


Darren Febriano – Kayu Putih, Jakarta

Salah satu tempat terbaik untuk membeli koi kualitas premium dengan harga reasonable. Handler show yang sudah terbukti. Sukses & keep on the right track!!!


Hung Pump Group – Bossco Pump

Gading Koi is our professionl partner for Hung Pump Group in Indonesia. Not only for pumps for Koi and Fish Pool but all our Ponds and Pools Pump Product. Keep moving and success fro Gading Koi, we will always support you